foto

David Ramsey

  • nar. 17.11.1971 (45 let)
    Detroit, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

David se narodil v Detroitu jako čtvrtý z celkem pěti dětí Jareldine a Nathaniela Ramseyových. Už jako malý se chtěl stát hercem a jeho herecká kariéra začala od roku 1995, kdy dostával malé role ve filmech a seriálech (objevil se například i v CON AIR).

Nejvíce je zřejmě známý svou rolí v seriálu DEXTER, kde se objevil ve 3. a 4. sérii jako postava Antona Briggse, který měl dokonce i poměr s Debrou Morganovou. Jeho zřejmě největší filmová role proběhla ve filmu MOTHER AND CHILD, kde se objevil po boku Samuela L. Jacksona nebo Naomi Watts.

David Ramsey drží černý pás v Jeet Kune Do, také trénoval box a kickbox, zřejmě proto byl roku 2011 přijat do seriálu THE ARROW jako bodyguard John Diggle.

Ondřej "Xavi6" Šedý

Herecká filmografie

Filmy

2017 Illicit
2016 Superhero Fight Club 2.0 (TV film)
2015 Accidental Love
2014 Velký draft
2009 Mother and Child
2008 The Coverup
2007 Bobby Z
2006 Ahoj ségro, sbohem živote! (TV film)
Smrtelná nákaza (TV film)
2005 Central Booking (TV film)
Resurrection: The J.R. Richard Story
Salon krásy
2004 Hair Show
2003 Flannerys, The (TV film)
2001 Bláznivý šaman
2000 Ali: An American Hero (TV film)
Pošli to dál
1999 Tři do tanga
Vzpoura v Port Chicagu (TV film)
1998 Chips se vrací (TV film)
Rodina matky Flory (TV film)
Short Wait Between Trains, A
1997 Con Air
1996 Bradyovi 2
Her Costly Affair (TV film)
Zamilovaný profesor
1987 Scared Stiff
1982 Clairvoyant, The
1979 Sanctuary of Fear (TV film)

TV seriály

2017 Arrow (TV seriál)
Lian Yu (S05E23)
Missing (S05E22)
Honor Thy Fathers (S05E21)
další epizody (14)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
The Thin Blue Line (S07E22)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Invasion! (S02E07)
The Flash (TV seriál)
Invasion! (S03E08)
King Shark (S02E15)
Arrow (TV seriál)
What We Leave Behind (S05E09)
Invasion! (S05E08)
Vigilante (S05E07)
další epizody (23)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Nový začátek (S06E15)
2015 The Flash (TV seriál)
Legends of Today (S02E08)
Arrow (TV seriál)
Dark Waters (S04E09)
Legends of Yesterday (S04E08)
Brotherhood (S04E07)
další epizody (23)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Absolutní moc (S06E02)
Nátlak (S05E15)
2014 The Flash (TV seriál)
Flash vs. Arrow (S01E08)
Arrow (TV seriál)
Výstup (S03E09)
Stateční a smělí (S03E08)
Natáhni svůj luk (S03E07)
další epizody (23)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Partneři (S05E01)
2013 Arrow (TV seriál)
Tři duchové (S02E09)
Vědec (S02E08)
Stát vs. Queenová (S02E07)
další epizody (23)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Smrtící pouto (S04E11)
Černá knížka (S04E07)
This Way Out (S03E23)
další epizody (7)
2012 Arrow (TV seriál)
Konec roku (S01E09)
Vendeta (S01E08)
Ohnivá múza (S01E07)
další epizody (9)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Mother's Day (S02E22)
Working Girls (S02E20)
No Questions Asked (S02E18)
další epizody (4)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Thanksgiving (S02E08)
Black and Blue (S02E06)
Mercy (S02E01)
2010 Outlaw (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Nekonečná identita (S02E04)
Dexter (TV seriál)
Dirty Harry (S04E05)
Dex Takes a Holiday (S04E04)
Blinded by the Light (S04E03)
další epizody (5)
2008 Hollywood Residential (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Do You Take Dexter Morgan? (S03E12)
I Had a Dream (S03E11)
Go Your Own Way (S03E10)
další epizody (12)
2003 All of Us (TV seriál)
2002 Romeo Fire (TV seriál)
1997 The Good News (TV seriál)
1996 Deutschlandlied (TV seriál)
1977 Lovers and Friends (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace