foto

Francesca Marie Smith

  • nar. 26.3.1985 (34 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Arnoldovy patálie v džungli (TV film)
2003 Přestávka: Vzhůru do páté třídy
Přestávka: Zpátky do školky
2002 Arnoldovy patálie
2001 Přestávka: Zázrak na Třetí ulici
Přestávka: Škola mimo provoz
1998 Princ Egyptský
Život brouka
1995 Daisy-Head Mayzie (TV film)
Příšerná rodinka (TV film)

TV seriály

2001 Lloyd in Space (TV seriál)
The Zeta Project (TV seriál)
1999 The Amanda Show (TV seriál)
1998 Two of a Kind (TV seriál)
1997 101 dalmatinů (TV seriál)
Knots Landing: Back to the Cul-de-Sac (TV seriál)
Pepper Ann (TV seriál)
Přestávka (TV seriál)
1996 Arnoldovy patálie (TV seriál)
Arnold's Valentine (S01E20)
Magic Show/24 Hours to Live (S01E19)
False Alarm/World Records (S01E18)
další epizody (20)
Nick Freno: Licensed Teacher (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 Beethoven (TV seriál)
Itsy Bitsy Spider, The (TV seriál)
Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)
1990 Kvítko (TV seriál)
Lumpíci (TV seriál)
Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky