foto

Jiří Horký

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zloději zelených koní
2011 Hranaři
2002 O princezně se zlatým lukem (TV film)
1999 Dravci
Princezna ze mlejna 2
1972 Slečna Golem

TV seriály

2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Tizian (S03E08)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Táta (S02E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace