foto

Julia Vitray

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2012 Aglaja
2002 Bánk bán
1993 Hoppá
1987 A pacsirta (TV film)
1982 Srdeční problémy
Vőlegény
1981 Asszonyok (TV film)
Boldogtalan kalap
Villám (TV film)
1979 Party (TV film)
1978 Muslincák a liftben (TV film)
1977 Illetlenek (TV film)
1976 Chudobka
Manželství na dálku
1975 Auto
1971 Agnus Dei

TV seriály

1974 Szép maszkok (TV seriál)
Mia Mayo tévedése (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky