foto

Julia Vitray

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2012 Aglaja
2002 Bánk bán
1993 Hoppá
1989 A trónörökös (TV film)
1988 Peer Gynt (TV film)
1987 A pacsirta (TV film)
1982 Srdeční problémy
Vőlegény
1981 A mérkőzés
Asszonyok (TV film)
Blesk (TV film)
Boldogtalan kalap
Jegor Bulicsov és a többiek (TV film)
1980 Bolondok kvártélya (TV film)
Merénylők (TV film)
Střed světa (TV film)
1979 Party (TV film)
Slunovrat (TV film)
1978 Boldogság (TV film)
Ebéd (TV film)
Muslincák a liftben (TV film)
1977 Illetlenek (TV film)
Naponta két vonat (TV film)
1976 Chudobka
Manželství na dálku
1975 Auto
1971 Agnus Dei

TV seriály

1982 A tenger (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
1974 Szép maszkok (TV seriál)
Mia Mayo tévedése (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky