foto

Charles E. Bastien

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Paw Patrol: Mighty Pups
2018 Tlapková patrola

TV seriály

2013 Tlapková patrola (TV seriál)
2006 Mistr Manny (TV seriál)
2001 Rovnátka (TV seriál)
2000 Pelswick (TV seriál)
1999 Elliot Moose (TV seriál)
Roswell Conspiracies: Aliens, Myths & Legends (TV seriál)
Záchranáři (TV seriál)
1998 Anatole (TV seriál)
1996 Gargoyles: The Goliath Chronicles (TV seriál)
1995 Medvídek (TV seriál)
1994 Kouzelný školní autobus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace