foto

Katie Walder

  • nar. 13.10.1976 (44 let)
    Huntingdon Valley, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 30 Nights
The Open House
2017 It Happened in L.A.
2015 Kiss Me, Kill Me
Žít podle svého (TV film)
2014 Come Back to Me
2012 Cupid (TV film)
2009 Jenny Got a Boob Job
Stále a navždy (TV film)
2008 Nejtajnější přání
2007 Danielle Steelová: Přístav bezpečí
McBride: Vždy věrný (TV film)
Soused
Surfaři

TV seriály

2019 Vražedná práva (TV seriál)
Nenávidím lidstvo (S06E04)
2018 Tady a teď (TV seriál)
Hide and Seek (E04)
2017 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Šílenej Amík (S02E01)
Tým Škorpion (TV seriál)
Who Let the Dog Out ('Cause Now It's Stuck in a Cistern) (S04E11)
2015 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Cestou mléka a strdí (S07E13)
2014 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Konec pauzy (S09E15)
Fackodání 3 (S09E14)
2013 Nová holka (TV seriál)
Rozlučka se svobodou (S02E22)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Spolupracovníci (S06E03)
2012 Franklin a Bash (TV seriál)
Jango and Rossi (S02E03)
Grimm (TV seriál)
To Protect and Serve Man (S02E11)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
Shattered (S02E10)
2011 Nová holka (TV seriál)
Je libo bondáž (S01E08)
Lovci duchů (TV seriál)
Mé srdce bude bít dál (S06E17)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
A Language of Angels (S01E09)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Bag Ladies (S02E05)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Nervy (S03E10)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Dokud to neprolomíme (S07E21)
2006 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Večer plný her (S01E15)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Elektrický šok (S04E23)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Ztracená generace (S02E11)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Tak řekni něco (S05E14)
2004 Cracking Up (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Nejdřív hádky, potom svátky (S04E21)
Holky v bikinách, kluci na oprátce (S04E17)
Lorelai volá SOS (S04E14)
2003 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Zhyň, blbče (S04E08)
Nezapomenutelný vztah (S04E06)
Tady platí základní pravidla (S04E05)
další epizody (4)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zázrak (S03E13)
1970 All My Children (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky