foto

Katie Walder

  • nar. 13.10.1976 (40 let)
    Huntingdon Valley, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 L.A. Times
2015 It Had to Be You (TV film)
Kiss Me, Kill Me
2014 Come Back to Me
2012 Cupid (TV film)
2009 Jenny Got a Boob Job
Stále a navždy (TV film)
2008 Nejtajnější přání
2007 Danielle Steelová: Přístav bezpečí
McBride: Vždy věrný (TV film)
Soused
Surfaři

TV seriály

2015 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
The Milk and Honey Route (S07E13)
2014 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Konec pauzy (S09E15)
Fackodání 3 (S09E14)
2013 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Spolupracovníci (S06E03)
2012 Grimm (TV seriál)
To Protect and Serve Man (S02E11)
2011 Lovci duchů (TV seriál)
My Heart Will Go On (S06E17)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Nervy (S03E10)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Dokud to neprolomíme (S07E21)
2006 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Večer plný her (S01E15)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Ztracená generace (S02E11)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Say Something (S05E14)
2004 Cracking Up (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Nejdřív hádky, potom svátky (S04E21)
Holky v bikinách, kluci na oprátce (S04E17)
Lorelai volá SOS (S04E14)
2003 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Zhyň, blbče (S04E08)
Nezapomenutelný vztah (S04E06)
Tady platí základní pravidla (S04E05)
další epizody (4)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace