foto

Ivan Hernandez

  • nar. 26.8.1980 (39 let)
    Mexico City, Distrito Federal, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Ayer Maravilla Fui
2016 El Sueño del Mara'akame
La boda de Baba
Tamara y la Catarina
2014 Vyhynutí dinosaurů (TV film)
2012 Un Mundo Secreto
2009 Cerraduras
2008 40° a la sombra
2006 La caja de Yamasaki
2005 El charro misterioso
El misterioso caso de la leche en polvo
2003 Cuatro formas de volar

TV seriály

2018 Diablero (TV seriál)
Rudá obloha (S01E08)
Skryté děti (S01E03)
Psí noha, slepičí srdce (S01E02)
další epizody (4)
Prcek (TV seriál)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
další epizody (5)
2017 Prcek (TV seriál)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
další epizody (18)
2008 Los simuladores (TV seriál)

Dokumentární

2008 Últimos héroes de la península, Los

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky