foto

Grażyna Rogowska

  • nar. 12.8.1972 (48 let)
    Opole, Województwo opolskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2020 Archiwista (TV seriál)
Zniknięcie starszej pani (E12)
2019 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Lepsza przyszłość (S22E03)
2018 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S11E12)
2013 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 8 (S01E08)
2008 Hotel pod żyrafą i nosorożcem (TV seriál)
Smutni (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky