foto

Łukasz Płoszajski

  • nar. 27.4.1978 (42 let)
    Łódź, Województwo łódzkie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Świat według Kiepskich (TV seriál)
Kalibaba (S33E11)
2017 Świat według Kiepskich (TV seriál)
Tłusty czwartek (S30E10)
2016 Na dobre i na złe (TV seriál)
Największy strach (S18E16)
2015 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Życiowy rekord (S14E07)
Ranczo (TV seriál)
Nowe wyzwania (S09E01)
2013 2XL (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (7)
2012 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 6 (S06E06)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
Trzeba zabić tę miłość (S20E05)
2010 Licencja na wychowanie (TV seriál)
Episode 17 (S01E17)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
Telewizja marzeń (S17E01)
Pan Gałganek (S16E13)
2009 Tancerze (TV seriál)
Kwestia zaufania (S01E07)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
Sylwester narodów (S15E15)
2008 Świat według Kiepskich (TV seriál)
Tatuaż (S14E09)
2006 Świat według Kiepskich (TV seriál)
Krytyk (S10E15)
Wizerunek (S10E10)
2005 Biuro kryminalne (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Ślub, cz. 2 (S03E02)
Ślub, cz. 1 (S03E01)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Śmierć w akademiku (S01E06)
Fala zbrodni (TV seriál)
Zbieracze śmierci (S02E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky