foto

David Ojalvo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Vers la bataille
2018 ¿Cómo te llamas?
2017 El Paseo De Teresa
Escobar
2016 Můj šálek lásky

TV seriály

2019 Bolívar (TV seriál)
El Barón (TV seriál)
El General Naranjo (TV seriál)
2018 La reina del flow (TV seriál)
Prcek (TV seriál)
Epizoda 12 (S03E12)
Epizoda 11 (S03E11)
Epizoda 7 (S03E07)
další epizody (8)
2017 Prcek (TV seriál)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
další epizody (7)
2015 Celia (TV seriál)
2010 La Reina del Sur (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2015 Documentary Now! (TV seriál)
2007 Vězněm v cizině (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky