foto

Tat'ána Puttová

  • nar. 1926
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Městem chodí Mikuláš (TV film)
1991 Obecná škola
1990 Silnější než já
1989 Na dvoře je kůň, šéfe (TV film)
1988 Jen ty a já (TV film)
1987 Páni Edisoni
1986 Antonyho šance
1981 Každému jeho nebe
1980 Pleš (TV film)
Zlatá slepice
1978 Stíhán a podezřelý

TV seriály

1988 Druhý dech (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace