foto

Jamie Bacon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rocketman
2018 Into the Mirror
Robin Hood: The Rebellion
2015 The Hoarder
2014 Olive Green

TV seriály

2019 Pitching In (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Into the Mirror

Producentská filmografie

Filmy

2018 Into the Mirror

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace