foto

Vladimír Holomek

  • nar. 7.6.1956 (61 let)
    Gottwaldov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Slíbená princezna (TV film)
Teorie tygra
2014 Piknik (TV film)
2013 Stopy života - Dívčí sen (TV film)
2011 Policie Modrava (TV film)
Vůně kávy (TV film)
2010 Sama v čase normálnosti (TV film)
2009 Láska rohatá (TV film)
Princezna Ano (TV film)
Rytmus v patách (TV film)
2007 Kolotoč (TV film)
Láska In Memoriam (TV film)
Opravdová láska (TV film)
2006 Akvabely (divadelní záznam)
Krásný čas (TV film)
Nadměrné maličkosti: Dámský gambit (TV film)
2005 Černá karta (TV film)
Nadměrné maličkosti: Loupežníci (TV film)
Nadměrné maličkosti: Milovníci aneb Naprosto nevydařené rande (TV film)
2004 Nadměrné maličkosti: Bahno (TV film)
2003 Bankrotáři (TV film)
Falešné obvinění (TV film)
Můj otec a ostatní muži (TV film)
Nezvěstný (TV film)
Oběti: Jiný člověk (TV film)
Smrt pedofila (TV film)
2002 Musím tě svést
Únos domů
Vyvraždění rodiny Greenů (TV film)
2001 Jak ukrást Dagmaru
Oběti: Svědek (TV film)
Oběti: Znásilnění (TV film)
Takový slušný člověk (TV film)
Tuláci (TV film)
2000 Český Telecom, dobrý den
Inferno
1999 Oběti: Přepadení (TV film)
1998 Spravedlivý Bohumil (TV film)
Trapas (TV film)
1997 Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje!
Mandragora
O perlové panně
Pokořitelé Tróje (TV film)
Romeo, Julie a tma (TV film)
1996 Eine kleine Jazzmusik (TV film)
O mrňavém obrovi (TV film)
O princezně, která nesměla na slunce (TV film)
O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli
Strážní andělé (TV film)
1995 Byl jednou jeden polda
Playgirls
Playgirls II
The Residents - Freak Show Live (divadelní záznam)
Trio (TV film)
1994 Černobílá pohádka (TV film)
Hrad z písku
1993 Kanárská spojka
Melánie, Melánie (TV film)
1992 Dobročinný večírek (TV film)
Kšeft (TV film)
1991 Bráškové (TV film)
Dnes večer na Chmelnici (divadelní záznam)
Imaginární portrét (TV film)
Něžné hry (TV film)
Senoseč (TV film)
Třesk (TV film)
Vdova po básníkovi (TV film)
1990 Den D Dáši B (TV film)
Maestro (TV film)
Popel a hvězdy (TV film)
1988 Merlin aneb Pustá zem (divadelní záznam)
Někdo schází u stolu (TV film)
1987 Ohnivé ženy mezi námi (TV film)
Ryba ve čtyřech (TV film)
Srdíčko (TV film)
V novinách psali (TV film)
Začátečnice hledá učitele italštiny (TV film)
1986 Ohnivé ženy se vracejí (TV film)
Tulakóna (TV film)
1985 Pusu, pusu, pusu! (TV film)
1982 Králíci s moudrýma očima (TV film)
1981 Tu es Petrus (TV film)

TV seriály

2017 Policie Modrava (TV seriál)
Žena, která odešla před obědem (S02E08)
Vražda u plavebního kanálu (S02E07)
Hajný, který zmizel (S02E06)
další epizody (8)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Případ ukradené krasavice (S01E15)
Blondýnka na hřbitově (S01E14)
Jak málo stačilo (S01E13)
další epizody (15)
2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Noční taxi (S03E04)
Pohřbená zaživa (S03E03)
Černý Mušketýr (S03E02)
další epizody (4)
2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Pistole (S02E13)
Baronka (S02E12)
Balkánská stopa (S02E11)
další epizody (6)
2010 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Miluj bližního svého (S02E04)
Legionář (S02E03)
2009 Expozitura (TV seriál)
2008 Dobrá čtvrť (TV seriál)
Hrst levandule (S02E11)
Poslední kapka (S02E10)
Krok do prázdna (S02E09)
další epizody (11)
2006 Poslední sezona (TV seriál)
2005 Dobrá čtvrť (TV seriál)
Poslední zvonění (S01E11)
Blýskání na horší časy (S01E10)
Do druhého kola (S01E09)
další epizody (11)
2004 Josef a Ly (TV seriál)
Banh chung (E07)
Vánoce (E06)
Mikuláš (E05)
další epizody (7)
2001 Černí andělé (TV seriál)
Trosečník (E03)
1999 Policajti z předměstí (TV seriál)
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)
1996 Draculův švagr (TV seriál)
Vášeň (E12)
Domek v údolí (E11)
Geniální plán (E10)
další epizody (12)
1995 Nováci (TV seriál)

Dokumentární

2015 Láska není brambora (TV film)
2011 Inventura Febia (TV seriál)
2010 Komici na jedničku (TV seriál)
1997 Alternativní kultura (TV seriál)
Deset století architektury (TV seriál)
1996 Tělo bez duše
1994 Andělé nejsou andělé
1993 Zrádce národa v Chotěboři
1992 Všichni dobří voliči

TV pořady

2007 Folklorika (TV pořad)
2005 Kultura.cz (TV pořad)
1994 Na vlastní nebezpečí (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1978 Střepy pro Evu

Režijní filmografie

Dokumentární

1991 Muž, který obul svět (TV film)

TV pořady

2004 Jednou v roce na Vánoce (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace