foto

Vladimír Holomek

  • nar. 7.6.1956 (62 let)
    Gottwaldov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Slíbená princezna (TV film)
Teorie tygra
2014 Piknik (TV film)
2011 Policie Modrava (TV film)
Vůně kávy (TV film)
2010 Sama v čase normálnosti (TV film)
2009 Láska rohatá (TV film)
Princezna Ano (TV film)
Rytmus v patách (TV film)
2007 Kolotoč (TV film)
Láska In Memoriam (TV film)
Opravdová láska (TV film)
2006 Akvabely (divadelní záznam)
Krásný čas (TV film)
2005 Černá karta (TV film)
2003 Bankrotáři (TV film)
Falešné obvinění (TV film)
Můj otec a ostatní muži (TV film)
Nezvěstný (TV film)
Smrt pedofila (TV film)
2002 Musím tě svést
Vyvraždění rodiny Greenů (TV film)
Únos domů
2001 Jak ukrást Dagmaru
Takový slušný člověk (TV film)
Tuláci (TV film)
2000 Inferno
Český Telecom, dobrý den
1998 Spravedlivý Bohumil (TV film)
Trapas (TV film)
1997 Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje!
Mandragora
O perlové panně
Pokořitelé Tróje (TV film)
Romeo, Julie a tma (TV film)
1996 Eine kleine Jazzmusik (TV film)
O mrňavém obrovi (TV film)
O princezně, která nesměla na slunce (TV film)
O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli
Strážní andělé (TV film)
1995 Byl jednou jeden polda
Playgirls
Playgirls II
The Residents - Freak Show Live (divadelní záznam)
Trio (TV film)
1994 Hrad z písku
Černobílá pohádka (TV film)
1993 Kanárská spojka
Melánie, Melánie (TV film)
1992 Dobročinný večírek (TV film)
Kšeft (TV film)
1991 Bráškové (TV film)
Dnes večer na Chmelnici (divadelní záznam)
Imaginární portrét (TV film)
Něžné hry (TV film)
Senoseč (TV film)
Třesk (TV film)
Vdova po básníkovi (TV film)
1990 Den D Dáši B (TV film)
Maestro (TV film)
Popel a hvězdy (TV film)
1988 Merlin aneb Pustá zem (divadelní záznam)
Někdo schází u stolu (TV film)
1987 Ohnivé ženy mezi námi (TV film)
Ryba ve čtyřech (TV film)
Srdíčko (TV film)
V novinách psali (TV film)
Začátečnice hledá učitele italštiny (TV film)
1986 Ohnivé ženy se vracejí (TV film)
Tulakóna (TV film)
1985 Pusu, pusu, pusu! (TV film)
1982 Králíci s moudrýma očima (TV film)
1981 Tu es Petrus (TV film)

TV seriály

2017 Policie Modrava (TV seriál)
Žena, která odešla před obědem (S02E08)
Vražda u plavebního kanálu (S02E07)
Hajný, který zmizel (S02E06)
další epizody (8)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Případ ukradené krasavice (S01E15)
Blondýnka na hřbitově (S01E14)
Jak málo stačilo (S01E13)
další epizody (15)
2013 Stopy života (TV seriál)
Dívčí sen (S01E01)
2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Noční taxi (S03E04)
Pohřbená zaživa (S03E03)
Černý Mušketýr (S03E02)
další epizody (4)
2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Pistole (S02E13)
Baronka (S02E12)
Balkánská stopa (S02E11)
další epizody (6)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Miluj bližního svého (S02E04)
Legionář (S02E03)
2009 Expozitura (TV seriál)
2008 Dobrá čtvrť (TV seriál)
Hrst levandule (S02E11)
Poslední kapka (S02E10)
Krok do prázdna (S02E09)
další epizody (11)
2006 Poslední sezona (TV seriál)
Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Dámský gambit (S03E01)
2005 Dobrá čtvrť (TV seriál)
Poslední zvonění (S01E11)
Blýskání na horší časy (S01E10)
Do druhého kola (S01E09)
další epizody (11)
Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Milovníci aneb Naprosto nevydařené rande (S02E05)
Loupežníci (S02E04)
Bahno (S02E03)
2004 Josef a Ly (TV seriál)
Banh chung (E07)
Vánoce (E06)
Mikuláš (E05)
další epizody (7)
2003 Oběti (TV seriál)
Jiný člověk (E04)
2001 Černí andělé (TV seriál)
Trosečník (E03)
Oběti (TV seriál)
Svědek (E03)
2000 Oběti (TV seriál)
Znásilnění (E02)
1999 Oběti (TV seriál)
Přepadení (E01)
Policajti z předměstí (TV seriál)
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
Může být soudce šťastný? (E13)
Sbohem, pane profesore (E12)
Padni komu padni (E11)
další epizody (13)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)
1996 Draculův švagr (TV seriál)
Vášeň (E12)
Domek v údolí (E11)
Geniální plán (E10)
další epizody (12)
1995 Nováci (TV seriál)

Dokumentární

2018 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Josefa Nedorosta (S14E18)
2017 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Věry Černé (S14E13)
13. komnata Evy Romanové (S14E07)
13. komnata Helgy Čočkové (S14E05)
2015 Láska není brambora (TV film)
2011 Inventura Febia (TV seriál)
1997 Alternativní kultura (TV seriál)
Deset století architektury (TV seriál)
1996 Tělo bez duše
1994 Andělé nejsou andělé
1993 Zrádce národa v Chotěboři
1992 Všichni dobří voliči

TV pořady

2010 Komici na jedničku (TV pořad)
2007 Folklorika (TV pořad)
2005 Kultura.cz (TV pořad)
1994 Na vlastní nebezpečí (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1978 Střepy pro Evu

Zvukařská filmografie

Dokumentární

2017 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Věry Černé (S14E13)

Režijní filmografie

Dokumentární

1991 Muž, který obul svět (TV film)

TV pořady

2004 Jednou v roce na Vánoce (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace