foto

Farshad Farahat

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Know Your Enemy
2014 300: Vzestup říše
2012 Argo

TV seriály

2017 MacGyver (TV seriál)
Cigar Cutter (S01E21)
Domek z karet (TV seriál)
55. kapitola (S05E03)
2016 Domek z karet (TV seriál)
52. kapitola (S04E13)
2014 Ve službách CIA (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Dobrý vítr a klidné moře (S04E21)
2013 Kriminálka New York (TV seriál)
Seth and Apep (S09E15)
2011 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Oběť (S03E05)
2009 Star-ving (TV seriál)

Dokumentární

2009 Nostradamův vliv (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Experiment kolonie (TV pořad)
Jak přežít... (TV pořad)
The Tonight Show with Conan O'Brien (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky