foto

Quique Mendoza

  • nar. 28.8.1974 (45 let)
    Bogotá, Kolumbie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Escobar
Sniper: Ultimate Kill
2001 Bogotá 2016
2000 Amores perros - Láska je kurva

TV seriály

2019 Bolívar (TV seriál)
El Barón (TV seriál)
2017 Prcek (TV seriál)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
Přituhuje (S02E10)
další epizody (11)
2012 Laberinto, El (TV seriál)
2010 La Pola (TV seriál)
Někdo to rád hloupé (TV seriál)
2008 El ultimo matrimonio feliz (TV seriál)
1999 ¿Por qué diablos? (TV seriál)
1998 Perro amor (TV seriál) - herec, a.z.
1993 Padres e hijos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky