foto

Hallie Lambert

  • nar. 29.4.1983 (37 let)
    Seattle, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Sólista
2008 Seznamte se s Davem

TV seriály

2009 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Odzbrojený a nebezpečný (S09E12)
2008 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Totální výprodej (S03E19)
Pavouk (S03E14)
2006 Spravedlnost (TV seriál)
Studio 60 (TV seriál)
B-12 (E10)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vrahem i obětí (S03E14)
2000 Akta X (TV seriál)
Láska boží (S07E07)
1999 Čarodějky (TV seriál)
Neúprosná smyčka (S01E22)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Ticho (S04E10)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 The Expanse (TV seriál)
The Weeping Somnambulist (S02E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky