foto

Hallie Lambert

  • nar. 29.4.1983 (34 let)
    Seattle, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Sólista
2008 Seznamte se s Davem

TV seriály

2008 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Totální výprodej (S03E19)
Pavouk (S03E14)
2006 Spravedlnost (TV seriál)
Studio 60 (TV seriál)
B-12 (E10)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vrahem i obětí (S03E14)
1999 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Ticho (S04E10)
1998 Čarodějky (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace