foto

Klaus-Dieter Klebsch

  • nar. 4.4.1949 (71 let)
    Postupim, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Příšerka Molly
2012 Smrt On Air
2003 Befreite Zone
2000 Heimatgeschichten - Osterfeuer (TV film)
1998 Nebezpečná pravda (TV film)
1990 Drachensaat (TV film)
1989 Blümchen gießen
Schwein gehabt
1988 Die Entfernung zwischen Dir und mir und ihr
1985 Zwei Nikoläuse unterwegs (TV film)
1983 Já nejsem Don Quichote (TV film)
1982 Berühmte Ärzte der Charité: Arzt in Uniform (TV film)
1981 Adel im Untergang (TV film)
1980 Svítalo celou noc
1979 Das Idol von Mordassow (TV film)
Das Komplott (TV film)

TV seriály

2017 Lobbyistin (TV seriál)
Stolz (E04)
Tod (E01)
2015 Block B - Unter Arrest (TV seriál)
2012 Včelka Mája (TV seriál)
Ninjago (TV seriál)
Vzestup hadů (S01E03)
2009 Příšerka Molly (TV seriál)
2008 Anna und die Liebe (TV seriál)
2007 Kobra 11 (TV seriál)
Rodinná záležitost (S11E09)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1984 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Ein Kartenhaus (E92)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2016 Terra X: Ein Tag in ... (TV seriál) - vyp.
2015 Terra X: Die Magie der Farben (TV film) - vyp.
2013 Todesflug Pan Am 103 - Das Rätsel von Lockerbie (TV film) - vyp.
2006 Bucht der Milliardäre (TV film)

Divadelní záznam

1980 Maria Stuart (divadelní záznam)
1978 Amphitryon (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky