foto

Dolores Sutton

  • nar. 4.2.1927
    New York City, New York, USA
  • zem. 11.3.2009 (82 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Příběhy z temnot: Film
1989 Zločiny a poklesky
1988 Ženich pro vnučku
1986 Dream Lover
1979 The Ordeal of Patty Hearst (TV film)
1975 F. Scott Fitzgerald in Hollywood (TV film)
1968 Where Angels Go, Trouble Follows
1966 The Trouble with Angels
1963 Nine Miles to Noon
1958 Mugger, The

TV seriály

1991 Právo a pořádek (TV seriál)
The Blue Wall (S01E22)
1972 Madigan (TV seriál)
The Bob Newhart Show (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1965 The Long, Hot Summer (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1958 From These Roots (TV seriál)
1957 True Story (TV seriál)
1955 Camera Three (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
Valiant Lady (TV seriál)
1950 Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 Man Against Crime (TV seriál)
The Big Story (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace