foto

Eric Lewald

  • nar. 23.3.1955 (64 let)
    Knoxville, Tennessee, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1979 Incoming Freshmen

TV seriály

2017 Kody Kapow (TV seriál)
2011 Ochránci snů (TV seriál)
2010 1001 Nights (TV seriál)
NFL Rush Zone (TV seriál)
2006 Horseland (TV seriál)
2005 Legenda o drakovi (TV seriál)
Trollz (TV seriál)
2003 Želvy ninja (TV seriál)
1998 Mladý Hercules (TV seriál)
1997 Mummies Alive! (TV seriál)
1993 Exosquad (TV seriál)
1991 Detektiv Duck (TV seriál)
1989 Beetlejuice (TV seriál)
Rychlá rota (TV seriál)
1988 Nová dobrodružství Medvídka Pú (TV seriál)
1987 Bionic Six (TV seriál)
Příběhy Pepka námořníka (TV seriál)
Spiral Zone (TV seriál)
1986 Jonny Quest (TV seriál)
1984 Challenge of the GoBots (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1979 Incoming Freshmen

Režijní filmografie

Filmy

1979 Incoming Freshmen

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1997 X-Men (TV seriál)
Graduation Day (S05E14)
Hidden Agenda (S05E13)
Descent (S05E12)
další epizody (5)
1996 X-Men (TV seriál)
Jubilee's Fairy Tale Theater (S05E09)
Storm Front: Part 2 (S05E08)
Storm Front: Part 1 (S05E07)
další epizody (14)
1995 X-Men (TV seriál)
Have Yourself a Morlock Little Christmas (S04E12)
Beyond Good and Evil: Part 4 (S04E11)
Beyond Good and Evil: Part 3 (S04E10)
další epizody (17)
1994 X-Men (TV seriál)
The Dark Phoenix: Part 4 - The Fate of Phoenix (S03E14)
The Dark Phoenix: Part 3 - Dark Phoenix (S03E13)
The Dark Phoenix: Part 2 - Inner Circle (S03E12)
další epizody (19)
1993 X-Men (TV seriál)
Time Fugitives: Part 2 (S02E08)
Time Fugitives: Part 1 (S02E07)
X-Ternally Yours (S02E06)
další epizody (18)
1992 X-Men (TV seriál)
Enter Magneto (S01E03)
Night of the Sentinels: Part 2 (S01E02)
Night of the Sentinels: Part 1 (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace