foto

Richard Lupino

  • nar. 29.10.1929
    Hollywood, California, USA
  • zem. 9.2.2005 (75 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Avengers of the Reef
1964 Father Goose
1960 Midnight Lace
1959 Hrstka statečných
1955 Marauders, The
Pronásledování na moři
Strategic Air Command
1954 Rhapsody
1951 Královská svatba
1950 Kim
1949 That Forsyte Woman
1940 Just William

TV seriály

1983 Storyboard (TV seriál)
1974 Silent Number (TV seriál)
Three Men of the City (TV seriál)
1973 Evil Touch, The (TV seriál)
Ryan (TV seriál)
1972 Boney (TV seriál)
Number 96 (TV seriál)
Over There (TV seriál)
1971 Spyforce (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
Oddělení vražd (TV seriál)
1963 The Great Adventure (TV seriál)
The New Phil Silvers Show (TV seriál)
1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1960 Thriller (TV seriál)
1959 One Step Beyond (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
1956 Hey, Jeannie! (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
1952 Four Star Playhouse (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1960 Thriller (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky