foto

George Buck

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Navštivte ráj
1989 Kouzelná chvíle (TV film)
Nevidím zlo, neslyším zlo
1988 Blázinec
Durhamští Býci
1987 Angel Heart
1984 Křídla
1978 Čelisti II

TV seriály

1990 Columbo (TV seriál)
Odpočívejte v pokoji, paní Columbová (S09E04)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace