foto

Brianne Murphy

  • nar. 1.4.1933
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 20.8.2003 (70 let)
    Puerto Vallarta, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1994 To Die, to Sleep
1972 Blood Sabbath

TV seriály

1993 Acapulco HEAT (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Filmy

1994 To Die, to Sleep
1991 Blackbird Fly
1990 This Old Man
V zájmu dítěte (TV film)
1985 There Were Times, Dear (TV film)
1983 Little House: Look Back to Yesterday (TV film)
1981 Merlene of the Movies (TV film)
1980 Fatso
1979 Before and After (TV film)
1978 How Bugs Bunny Won the West (TV film)
Like Mom, Like Me (TV film)

TV seriály

1996 Louie Show, The (TV seriál)
1992 Love & War (TV seriál)
1990 Stíny nad LA (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
1983 For Love and Honor (TV seriál)
1982 Square Pegs (TV seriál)
1981 Father Murphy (TV seriál)
1980 Breaking Away (TV seriál)
1979 Married: The First Year (TV seriál)
Stone (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Kaz (TV seriál)
1977 Mulligan's Stew (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

1980 The Metaphor
1978 Secrets of the Bermuda Triangle

Herecká filmografie

Filmy

1960 Teenage Zombies
1956 Man Beast

Dokumentární

2007 Ženy za kamerou

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace