foto

Takaši Inoue

  • nar. 7.6.1950 (69 let)
    Ibaraki, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Saisei kjorjú (TV film)
2007 Zemřít pro Japonsko
1988 Matamata abunai deka
1985 Jumečijo nikki
1983 Anšicu
1979 Jomigaeru kinró

TV seriály

2011 Shitamachi Rocket (TV seriál)
2010 Rjómaden (TV seriál)
2009 Sono Otoko, Fuku-Shocho 3 (TV seriál)
1990 Deka kizoku (TV seriál)
Sandžó! Tenkú kenši (TV seriál)
1984 Sanga moju (TV seriál)
1981 Ore wa Omawari-kun (TV seriál)
1977 Tokusó saizensen (TV seriál)
1972 Taijó ni hoero! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky