foto

Tammy Dahlstrom

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Po
Zoufalý únos (TV film)
2011 Tumbling
2010 The Etiquette Ninjas
2008 Em
2005 Complete Guide to Guys
2004 Straight-Jacket
1916 The House of Lies

TV seriály

2016 Lucifer (TV seriál)
Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
Trial by Liar (S05E11)
2015 Jen špetka magie (TV seriál)
Počtyřech (TV seriál)
Rodinka na kousky (TV seriál)
2014 Silicon Valley (TV seriál)
2012 Procitnutí (TV seriál)
Say Hello to My Little Friend (E11)
Profesionální lháři (TV seriál)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
2010 Best Friend, The (TV seriál)
2009 Průměrňákovi (TV seriál)
Tara a její svět (TV seriál)
2008 Gary Unmarried (TV seriál)
Gary and Allison Brooks (S01E08)
2007 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky