foto

Herb Mitchell

  • nar. 18.6.1937
    Bar Harbor, Maine, USA
  • zem. 4.1.2011 (73 let)
    Blue Hill, Maine, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Bohové a generálové
2001 Ali
2000 Smrtící hrozba
1999 Austin Powers: Špion, který mě vojel
Hugh Heffner - skutečný příběh (TV film)
Návrat na farmu (TV film)
Santa a Pete (TV film)
1998 Riskantní sázka
1997 Proti mužům zákona
Souboj na obloze
Šílená jízda
1996 Norma Jean a Marilyn (TV film)
1995 Opuštěná a podvedená (TV film)
1994 Vražda v Beverly Hills (TV film)
Ďábelská svůdkyně
1993 Empty Cradle (TV film)
Gettysburg
1992 Případ vraždy Carolyn Warmusové (TV film)
Zlatá žíla
1991 Lies Before Kisses (TV film)
Vyměněné osudy (TV film)
1989 Hrbáč na univerzitě
Vražda v Central Parku (TV film)
1988 What Price Victory (TV film)
1987 Daddy (TV film)
On Fire (TV film)
Vnitřní vesmír
1986 Škorpion
1985 Do You Remember Love (TV film)
Rebel z mé školy
1984 Breakin': Electric Boogaloo
Sam's Son
1983 Baby Sister (TV film)
1982 Desire, the Vampire (TV film)
Life of the Party: The Story of Beatrice (TV film)
Pray TV (TV film)

TV seriály

2001 Pohotovost (TV seriál)
Čtyři úhly pohledu (S08E01)
2000 Západní křídlo (TV seriál)
Take This Sabbath Day (S01E14)
1999 Providence (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Roztříštěné ticho (S01E10)
Policie New York (TV seriál)
Remembrance of Humps Past (S05E10)
Tom and Geri (S04E13)
1996 Arli$$ (TV seriál)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Life Support (S01E15)
1992 Tequila a Bonetti (TV seriál)
1990 Lifestories (TV seriál)
1989 McGee a já! (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Berrenger's (TV seriál)
Shadow Chasers (TV seriál)
A-Team (TV seriál)
Cup A' Joe (S03E14)
1983 Goodnight, Beantown (TV seriál)
Webster (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Akce Topaz (S01E15)
M*A*S*H (TV seriál)
Nashledanou, sbohem a amen (S11E16)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1981 Father Murphy (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace