foto

Jorge Coira

  • nar. 1971
    Rábade, Lugo, Galicia, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 La sombra de la ley

TV seriály

2019 Hierro (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)

Režijní filmografie

Filmy

2010 18 comidas
2004 Pijavice
2002 Entre bateas (TV film)
1999 ¿A ti como se che di adeus?
1996 Matachín, O
1995 Gran liquidación
1994 Contos de Alentraia: Tornabón
Xoias da Señora Bianconero, As

TV seriály

2019 Hierro (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2011 Piratas (TV seriál)
2009 Pelotas (TV seriál)
2008 Padre Casares (TV seriál)
2007 R.I.S. Científica (TV seriál)
2006 Mundo verbena (TV seriál)
2003 Leis de Celavella, As (TV seriál)
2001 Terra de Miranda (TV seriál)

Dokumentární

2009 Qué culpa tiene el tomate
2001 092 (TV seriál)
2000 Chunda Chunda (TV seriál)
Vida nas mareas (TV seriál)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 18 comidas

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky