foto

Sid Conrad

  • nar. 10.8.1923
    Otsego, Michigan, USA
  • zem. 16.4.2010 (86 let)
    Williamsburg, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 The Burkittsville 7 (TV film)
1996 Glimmer Man
1988 Caddyshack II
Police Story: Gladiator School (TV film)
1986 Wisdom
1985 Zabijáci
1984 Best Kept Secrets (TV film)
1980 Nightside (TV film)
1979 The Last Ride of the Dalton Gang (TV film)
1978 A Different Story
1977 Amazing Howard Hughes, The (TV film)
1976 King Kong

TV seriály

2002 JAG (TV seriál)
Pocta hrdinovi (S07E18)
2001 Západní křídlo (TV seriál)
The Women of Qumar (S03E08)
Pohotovost (TV seriál)
Quo Vadis (S08E09)
2000 Michael Richards Show, The (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Faith, Hope & Surgery (S06E11)
Pohotovost (TV seriál)
Starý známý rituál (S07E08)
1995 Marshal (TV seriál)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Lumpíci (TV seriál)
1987 My Two Dads (TV seriál)
1986 My Sister Sam (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
Atlas Belched (S02E09)
1984 Airwolf (TV seriál)
Brothers (TV seriál)
CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Lottery! (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Father Murphy (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Supertrain (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Nancy (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace