foto

Harry Yi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hráčské doupě
2009 Hranice
2007 Skóruj!

TV seriály

2018 Tady a teď (TV seriál)
2017 Skvělé zprávy (TV seriál)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
2014 Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
Silicon Valley (TV seriál)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
Ghost Ghirls (TV seriál)
2011 NTSF:SD:SUV (TV seriál)
2009 Gary Unmarried (TV seriál)
Gary and the Trophy (S01E18)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Adam všechno zkazí (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky