foto

Gabriela Pietrucha

  • nar. 10.9.1993 (27 let)
    Warszawa, Województwo mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2015 Cisza nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 10 (E10)
2014 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Na zakręcie (S12E06)
2013 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Daleki krewny (S09E07)
2012 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Sztuka dojrzewania (S08E11)
Rocznica (S07E02)
Zastępstwo (S07E01)
2011 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Adrenalina (S06E11)
Obrona konieczna (S05E10)
2010 Duch w dom (TV seriál)
Włoskie klimaty (E08)
Rodzinny samochód (E07)
Szczerość w rodzinie (E06)
další epizody (8)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Spływ (S04E11)
Zaklęty rewir (S04E10)
Lot (S04E05)
další epizody (8)
2009 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Islamska żona (S02E11)
Koncert (S02E08)
2008 I kto tu rządzi? (TV seriál)
Ręką ściany nie przebijesz (E52)
Wakacje z finałem, cz. 2 (E51)
Wakacje z finałem, cz. 1 (E50)
další epizody (13)
2007 Determinator (TV seriál)
Episode 8 (E08)
I kto tu rządzi? (TV seriál)
Primabalerina (E39)
Walentynki (E38)
Edukacja Tomka (E37)
další epizody (38)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky