foto

Eric Whiten

  • nar. 16.2.1914
  • zem. 15.12.1994 (80 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1968 Villervalle i Söderhavet
1967 Rudá kápě
1966 Träfracken
1965 Flygplan saknas
Morianerna
Åsa-Nisse slår till
1963 Den gula bilen
Sällskapslek
1962 Nils Holgersson
1961 Pärlemor
1960 Bröllopsdagen
Goda vänner, trogna grannar
1959 Enslingen i blåsväder
Hra zvaná láska
Svatební noc
1958 Fridolf sticker opp!
Körkarlen
1957 Prästen i Uddarbo
1956 Tarps Elin
1955 Danssalongen
Hemsöborna
Männen i mörker
1954 Mladá láska
1953 Kärlekens bröd
1952 Hård klang
När syrenerna blomma
Pro žhavou lásku mládí
1951 Rozbouřené moře
Tančila jedno léto
1950 Dívka s hyacinty
Min syster och jag
1949 Hin och smålänningen
1948 Loffe på luffen
Synd
1947 Dynamit
Folket i Simlångsdalen
Kvarterets olycksfågel
Nattvaktens hustru
Onda ögon
Sjätte budet
1946 Bröder emellan
Eviga länkar
Försök inte med mej ..!
Onsdagsväninnan
Peggy på vift
Rötägg
1945 Den allvarsamma leken
En förtjusande fröken
I som här inträden...
Jagad
Lidelse
Maria på Kvarngården
Moderskapets kval och lycka
Sextetten Karlsson
Sussie
Svarta rosor
1944 Boj na severu
Mitt folk är icke ditt
Och alla dessa kvinnor
Räkna de lyckliga stunderna blott
Örnungar
1943 Anna Lans
Bratrova žena
En fånge har rymt
Herre med portfölj
Hon trodde det var han
I brist på bevis
Král smíchu
Som fallen från skyarna
Ungt blod
1942 Doktor Glas
Halta Lottas krog
Lyckan kommer
Man glömmer ingenting
Ta hand om Ulla
Tre glada tokar
Tre skojiga skojare
Ungdom i bojor
1941 Bara en kvinna
Det sägs på stan
Fransson den förskräcklige
Söderpojkar
Tänk, om jag gifter mig med prästen
Uppåt igen
1940 Alle man på post

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace