foto

Dana Snyder

  • nar. 14.11.1973 (47 let)
    Allentown, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 BFF Girls
Scooby-Doo a duch Labužník
Supercon
2017 Útěk z knihovny pana Lemoncella (TV film)
2016 Nerdland
2015 Hell & Back
Phantom Boy
Všemocný Batman: Zvířecí instinkty
2011 Dopis pro Momo
2010 Cheyenne Cinnamon and the Fantabulous Unicorn of Sugar Town Candy Fudge (TV film)
Lovecká sezóna 3
Tug
2008 If You Could Say It in Words
2007 Aqua Teen Hunger Force Colon Movie Film for Theaters
Dante's Inferno
2005 Stomp! Shout! Scream!

TV seriály

2021 Paradise PD (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2020 Hromkočky hřmí (TV seriál)
Paradise PD (TV seriál)
Náležitá péče (S02E08)
Paradise PD v Brickleberry (S02E07)
Volební trumf (S02E06)
další epizody (8)
2018 Ballmastrz 9009 (TV seriál)
Dallas & Robo (TV seriál)
Lego Star Wars: All-Stars (TV seriál)
Paradise PD (TV seriál)
Paradise a Vánoce (S01E10)
Past na rodiče (S01E09)
Krizový štáb (S01E08)
další epizody (10)
2017 K.O. OK! Prostě koukej (TV seriál)
Welcome to the Wayne (TV seriál)
2016 Justice League Action (TV seriál)
Little Big Awesome (TV seriál)
Star Wars: Dobrodružství Freemakerů (TV seriál)
2015 Batman Unlimited (TV seriál)
DC Super Friends (TV seriál)
Harvey Zobák (TV seriál)
Pickle and Peanut (TV seriál)
Průvodce všehoschopného hráče (TV seriál)
2014 Chozen (TV seriál)
Nicky, Ricky, Dicky a Dawn (TV seriál)
TripTank (TV seriál)
2013 Super Thundermanovi (TV seriál)
Turbo R.A.Ke.Ta. (TV seriál)
Your Pretty Face Is Going to Hell (TV seriál)
2012 Bravest Warriors (TV seriál)
2011 Bobovy burgery (TV seriál)
2010 Mad (TV seriál)
Robotomy (TV seriál)
Rybičky (TV seriál)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
2009 Gary Unmarried (TV seriál)
Gary's Demo (S02E03)
2008 The Nostalgia Critic (TV seriál) - a.z.
Tučňáci z Madagaskaru (TV seriál)
2007 Chowder (TV seriál)
Code Monkeys (TV seriál)
Saul of the Mole Men (TV seriál)
Superjail! (TV seriál)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Come on Over (TV seriál)
2005 12 oz. Mouse (TV seriál)
Minoriteam (TV seriál)
Robot Chicken (TV seriál)
Squidbillies (TV seriál)
2003 The Venture Bros. (TV seriál)
2000 Aqua Teen Hunger Force (TV seriál)
Sealab 2021 (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Supercon

TV seriály

2017 Mystery Science Theater 3000: The Return (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2014 TripTank (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky