foto

Karen I. Stern

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1998 Čest a sláva (TV film)
1995 Láska na ostří nože (TV film)
1993 Linda (TV film)
Pád do tmy (TV film)
Uloupené děti (TV film)
1991 Toulavé kočky (TV film)
1990 Ztracený Capone (TV film)
1989 Parent Trap: Hawaiian Honeymoon (TV film)
1986 Birthday Boy, The (TV film)
1981 Strong Medicine

TV seriály

1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Kořeny všeho zla 1/2 (S02E19)
Kruh násilí (S02E17)
Pouta, která svazují (S02E11)
další epizody (4)
1997 Případ pro Sam (TV seriál)
Druhý nejlepší (S02E04)
Jed 1/2 (S01E21)
Modrá dálnice (S01E18)
další epizody (5)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
Modus operandi (S01E06)
Ďábelští spojenci (S01E03)
Policie New York (TV seriál)
Head Case (S03E15)
These Old Bones (S03E12)
Sorry, Wong Suspect (S03E09)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Curt Russell (S03E06)
One Big Happy Family (S03E03)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky