foto

Karen I. Stern

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1998 Čest a sláva (TV film)
1995 Láska na ostří nože (TV film)
1993 Linda (TV film)
Pád do tmy (TV film)
Uloupené děti (TV film)
1991 Toulavé kočky (TV film)
1990 Ztracený Capone (TV film)
1989 Parent Trap: Hawaiian Honeymoon (TV film)
1986 Birthday Boy, The (TV film)
1981 Strong Medicine

TV seriály

2019 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Can't Be Held Accountable (S21E09)
We Dream of Machine Elves (S21E08)
At Midnight in Manhattan (S21E05)
další epizody (8)
2018 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Alta Kockers (S20E10)
Caretaker (S20E07)
Accredo (S20E05)
další epizody (8)
2017 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Something Happened (S19E07)
No Good Reason (S19E04)
Gone Fishin' (S19E01)
další epizody (8)
2016 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Heightened Emotions (S18E04)
Making a Rapist (S18E02)
Heartfelt Passages (S17E23)
další epizody (7)
2015 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Community Policing (S17E05)
Devil's Dissections (S17E01)
Boj o Noaha (S16E23)
další epizody (6)
2014 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Výsada manželů (S16E08)
Rekviem za pornohvězdu (S16E05)
Americká ostuda (S16E02)
další epizody (11)
2013 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vojenská spravedlnost (S15E08)
Cesta do říše divů (S15E05)
Uvězněné životy (S15E02)
další epizody (9)
2012 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Dreams Deferred (S14E09)
Above Suspicion (S14E02)
Street Revenge (S13E19)
další epizody (6)
2011 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Educated Guess (S13E08)
Missing Pieces (S13E05)
Double Strands (S13E04)
další epizody (8)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Penetration (S12E08)
Wet (S12E05)
Bullseye (S12E02)
další epizody (8)
2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Users (S11E07)
Hardwired (S11E05)
Sugar (S11E02)
další epizody (7)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Wildlife (S10E07)
Retro (S10E05)
Trials (S10E01)
další epizody (5)
2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Paternity (S09E09)
Fight (S09E08)
Impulsive (S09E03)
další epizody (8)
2006 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Cage (S08E08)
Infiltrated (S08E06)
Vzpomínky (S08E03)
další epizody (7)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Útěk z domova (S07E09)
Jméno (S07E07)
Démoni (S07E01)
další epizody (8)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Soužení (S06E10)
Charisma (S06E07)
Dluh (S06E02)
další epizody (8)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Kontrola (S05E09)
Nátlak (S05E06)
Mánie (S05E02)
další epizody (7)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Resilience (S04E10)
Waste (S04E08)
Lust (S04E04)
další epizody (8)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Výsměch (S03E10)
Oběť (S03E07)
Útisk (S03E01)
další epizody (7)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Asunder (S02E07)
Baby Killer (S02E05)
Remorse (S01E20)
další epizody (7)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Stalked (S01E08)
A Single Life (S01E02)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Kořeny všeho zla 1/2 (S02E19)
Kruh násilí (S02E17)
Pouta, která svazují (S02E11)
další epizody (4)
1997 Případ pro Sam (TV seriál)
Druhý nejlepší (S02E04)
Jed 1/2 (S01E21)
Modrá dálnice (S01E18)
další epizody (5)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
Modus operandi (S01E06)
Ďábelští spojenci (S01E03)
Policie New York (TV seriál)
Head Case (S03E15)
These Old Bones (S03E12)
Sorry, Wong Suspect (S03E09)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Curt Russell (S03E06)
One Big Happy Family (S03E03)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky