foto

Beata Znaková-Drotárová

  • nar. 27.4.1951 (68 let)
    Gelnica, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Babadook: Rozprávka pre Maxa Bradleyho (studentský film)
2017 Zoznamka (divadelní záznam)
1999 Kráľovská hra (TV film)
1994 Národný hriešnik (TV film)
1991 Pozvánka do pekla (TV film)
1990 Dvor bez slnka (TV film)
1989 Domček so záhradkou (TV film)
Právo na minulosť
1988 Chvastúň (TV film)
Patent na život (TV film)
Vo všetkom je matematika (TV film)
Čierne diery (TV film)
1987 Dom žien (TV film)
Miliónový chlap (TV film)
Recesia (TV film)
1986 Kométa (TV film)
1985 Akcia Skippy (TV film)
1984 Dies irae (TV film)
1983 Kozubovci (TV film)
1982 Vrah som ja (TV film)
1981 Katera (TV film)
Plavčík a Vratko
1980 Nevera po slovensky
Snehuliaci (TV film)
Temné slunce
1979 Cnostný Metod
Postav dom, zasaď strom
Uzlíky nádeje (TV film)
1978 Kocúrkovo (divadelní záznam)
Krutá ľúbosť
1977 Tri šťastné čerešne (TV film)
1976 Oceliari (TV film)
1975 Komédia za groš (TV film)
1974 Dva životy (TV film)
Mína z Barnhelmu (TV film)
Tajný agent (TV film)
1973 Príbeh potulného scholasta (TV film)
1972 Javor a Juliana
Zabiják (TV film)
1971 Strecha úniku (TV film)
1968 Ľubica medvedica (TV film)

TV seriály

2018 Ministři (TV seriál)
Návšteva (S01E09)
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2003 Záchranáři (TV seriál)
1984 Povstalecká história (TV seriál)
Hra s ohňom (E01)
1981 Bocianie hniezdo (TV seriál)
Na baňu klopajú (TV seriál)
1971 Parížski mohykáni (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky