foto

Beata Znaková-Drotárová

  • nar. 27.4.1951 (69 let)
    Gelnica, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Babadook: Rozprávka pre Maxa Bradleyho (studentský film)
1999 Kráľovská hra (TV film)
1996 List pre Jaalika Hakirksena (TV film)
1994 Národný hriešnik (TV film)
1991 Pozvánka do pekla (TV film)
1990 Dvor bez slnka (TV film)
Nebeská sláva (TV film)
1989 Domček so záhradkou (TV film)
Figliar Pedro (TV film)
Pravo na prošloje
1988 Akú hudbu máte radi (TV film)
Chvastúň (TV film)
Patent na život (TV film)
Vo všetkom je matematika (TV film)
Čierne diery (TV film)
1987 Dom žien (TV film)
Kradnúť sa predsa nesmie (TV film)
Miliónový chlap (TV film)
Recesia (TV film)
1986 Kométa (TV film)
1985 Akcia Skippy (TV film)
1984 Dies irae (TV film)
1983 Kozubovci (TV film)
1982 Vrah som ja (TV film)
1981 Katera (TV film)
Tři zlaté vlasy děda Vševěda
1980 Nevera po slovensky
Snehuliaci (TV film)
Snívať nie je zakázané (TV film)
Temné slunce
1979 Cnostný Metod
Postav dom, zasaď strom
Uzlíky nádeje (TV film)
1978 Krutá ľúbosť
1977 Inšpektori (TV film)
Tri šťastné čerešne (TV film)
1976 Oceliari (TV film)
1975 Komédia za groš (TV film)
1974 Dva životy (TV film)
Mína z Barnhelmu (TV film)
Tajný agent (TV film)
1973 Príbeh potulného scholasta (TV film)
1972 Javor a Juliana
Zabiják (TV film)
1971 Strecha úniku (TV film)
1968 Ľubica medvedica (TV film)

TV seriály

2018 Ministři (TV seriál)
Návšteva (S01E09)
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2003 Záchranáři (TV seriál)
1984 Povstalecká história (TV seriál)
Hra s ohňom (E01)
1981 Bocianie hniezdo (TV seriál)
Na baňu klopajú (TV seriál)
1971 Parížski mohykáni (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)

Divadelní záznam

2017 Zoznamka (divadelní záznam)
1978 Kocúrkovo (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky