foto

Eva Mária Chalupová

  • nar. 29.1.1942 (78 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Nemôžeš, či nechceš (studentský film)
2002 Quartétto (TV film)
2001 Vzpoura (TV film)
1996 Suzanne
1995 Medzihra (TV film)
1992 Lepší je být bohatý a zdravý než chudý a nemocný
1987 Daniela (TV film)
1986 Neobyčajné všedné dni (TV film)
Utíkejme, už jde!
1985 Takmer božský omyl (TV film)
1984 Bola som z olova (TV film)
Epizóda (TV film)
Heloisa a Abelard (TV film)
Loktibrada (TV film)
Súťaž o milión (TV film)
1983 Dvojaký život doktora Šela (TV film)
Husiarka a kráľ (TV film)
Mŕtvi učia živých
1982 Detvanček a Hopsasa (TV film)
1981 Macbeth (TV film)
Môj otec (TV film)
1979 Eugen Onegin (TV film)
Jennie Gerhardtová (TV film)
Železné ruky (TV film)
1978 Izrafel (TV film)
Portrét chlapca (TV film)
1977 Fatinica (TV film)
Koncert bez ruží (TV film)
1976 Kongres v Neapole (TV film)
Leove noci (TV film)
Serenáda pre Martinu (TV film)
Stratená dolina
Syn (TV film)
Terezu bych kvůli žádné holce neopustil
Zypa Cupak (TV film)
Červené víno (TV film)
1975 Iba láska (TV film)
Profesor Sonnenbruch (TV film)
Zrnko prachu (TV film)
1969 Improvizácie na Thémato láska alebo Maco Debnár v 36 postavách rôznych (TV film)
Láska neláskavá
Prípad jasnovidca Hanussena (TV film)
1968 Koniec a začiatok (TV film)
Opatrná voľba (TV film)
Výšiny (TV film)
1967 Adamko
Dvanást
1966 Kráska a výlet (TV film)
Smrť gubernátora (TV film)
Tango pre medveďa
1965 Kľúč (TV film)
1964 Sám vojak v poli (TV film)
1963 Tvár v okne
Čarovná noc
1962 Polnočná omša
1961 Pokorené rieky
1960 Trinásťroční
1959 Skaly a ľudia
1958 V hodine dvanástej

TV seriály

2008 Kutyil s.r.o. (TV seriál)
Panelák (TV seriál)
1984 Povstalecká história (TV seriál)
Hromy divo bijú (E06)
1980 Moje kone vrané (TV seriál)
1976 Neporaziteľná Vilma (TV seriál)
1975 Naši synovia (TV seriál)

Dokumentární

1983 Revolučná etuda, Belasé kone na červenej tráve (TV film)
1982 Les - vyp.
1980 Spomíname... - vyp.
1977 Ako to bolo naozaj: Adam a Eva (TV film)
1976 Čistiace prostriedky a zdravie - vyp.
1974 Serpentíny (TV seriál)
1973 Posolstvo s tancom - vyp.
1968 Červený mak - Maša Haľamová (TV film)

Divadelní záznam

1988 Peter a Pavel (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2010 Zväzácke reminiscencie - Stretnutie generácií (TV pořad)
2006 Portrét (TV pořad)
2004 Anjeli strážni (TV pořad)
1971 Vtipnejší vyhráva (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky