foto

Avi Hadash

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Jdi, žij a někým se staň
1985 Zvedni kotvu
1984 Roman Za'ir
1981 Peprná žvejka
1978 Zmrzlina na klacku

TV seriály

1997 Shemesh (TV seriál)

Dokumentární

2018 Eskimo Limon: Eis am Stiel - Von Siegern und Verlierern (TV film)

Host

TV pořady

2019 Heiß auf Eis - Das Beste aus Eis am Stiel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace