foto

Vjačeslav Grigorjev

  • nar. 1.7.1979 (41 let)
    Chaykovskiy, Permskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 12 časov (TV film)
Ebigejl
2018 Pozvonitě Myškinu
Pár
Skvoz čjornoje stěklo
2017 Nikomu ně govori (TV film)
Otstavnik. Pozyvnoj "Broďaga" (TV film)
2016 Ura! Kanikuly!
2014 Sled tigra (TV film)

TV seriály

2020 Novaja žizň (TV seriál)
Pro Veru (TV seriál)
Socialnaja zaščita (TV seriál)
2019 Komnata starinnych ključej (TV seriál)
Ničja zemlja (TV seriál)
Podkidyš (TV seriál)
Podsudimyj (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 5 (E05)
Prospekt oborony (TV seriál)
Sled lisicy na kamňach (TV seriál)
Těň za spinoj (TV seriál)
2018 Avarija (TV seriál)
Genij (TV seriál)
Iděalnaja žena (TV seriál)
Kanceljarskaja krysa (TV seriál)
Lišnij (TV seriál)
Obgoňaja vremja (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Čjornaja polosa (S01E04)
Svetlana (TV seriál)
Těň (TV seriál)
Učenica Messinga (TV seriál)
Vorona (TV seriál)
2017 Ja vybiraju těbja (TV seriál)
Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Poka smerť ně razlučit (E09)
Labirinty (TV seriál)
Melnik (TV seriál)
Něpokornaja (TV seriál)
Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Oskolki (TV seriál)
Posledňaja staťja žurnalista (TV seriál)
Tajny i lož (TV seriál)
Čužoje lico (TV seriál)
Virtualnyje děňgi (E07)
Něvskij (TV seriál)
Svoloči (S02E26)
Pokemon (S02E03)
2016 Konsultant (TV seriál)
Kuba (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Vizit k Minotavru. Časť 4 (E04)
Vizit k Minotavru. Časť 3 (E03)
Vizit k Minotavru. Časť 2 (E02)
další epizody (4)
Vyžiť ljuboj cenoj (TV seriál)
Čto i trebovalos dokazať (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Blagimi i ně očeň namerenijami (S02E07)
Šef (TV seriál)
Kollegija (S04E02)
Ukaz (S04E01)
Šaman (TV seriál)
Ložnaja versija (S03E06)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Okončatělnyj rasčjot (S10E02)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ruletka (S16E02)
2015 Něvskij (TV seriál)
On vernulsja (S01E22)
Ment i policejskij (S01E21)
Svoj čelovek (S01E20)
další epizody (6)
Ochotnik za golovami (TV seriál)
Rožďonnaja zvezdoj (TV seriál)
Semejnyj albom (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Ljublju mjaso s krovju (S01E23)
Čuma (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Odnoklassnica (S01E69)
Carstvo mjortvych (S01E57)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Strojka veka (S03E15)
Chimičeskaja ataka (S03E04)
Šef (TV seriál)
Děvjať dněj (S03E27)
Staraja těma (S03E25)
Istočnik informacii (S03E06)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Luna v skorpioně (S15E05)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kliničeskij slučaj (S15E24)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Rekvijem (E04)
Mažor (TV seriál)
Pisma na stěkle (TV seriál)
Professional (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Pismo (S01E04)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Papina dočka (S02E24)
Lichoradka subbotnim večerom (S02E20)
Čužoj rajon (TV seriál)
Kompromat (S03E31)
Provokacija (S03E30)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Kitajskaja ničja (S08E03)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Džek-pot (S14E20)
2013 SašaTaňa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky