foto

Sergej Potapov-Donskov

  • nar. Volgograd, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Na rajoně
2017 Chrabryje žjony (TV film)
2016 Dueljant

TV seriály

2019 Podsudimyj (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Pustyňa (TV seriál)
2018 Realizacija (TV seriál)
Čjornaja polosa (E04)
Vysokije stavki (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
další epizody (7)
2017 Inspektor Kuper. Něvidimyj vrag (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (7)
2016 Šaman (TV seriál)
Vykup (S03E04)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Kuklovody (S10E01)
2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Prigovor (S01E30)
Najti i uničtožiť (S01E29)
Svoj čelovek (S01E20)
další epizody (5)
Vysokije stavki (TV seriál)
Plan meňajetsja (S01E12)
Čuma (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Baltijskij tranzit (S03E13)
Šef (TV seriál)
Otsutstvije dokazatělstv (S03E24)
Užin (S03E22)
2014 Inspektor Kuper 2 (TV seriál)
Svoja čužaja (TV seriál)
Trojka, semerka, tuz (E13)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Posledňaja vojna (S08E04)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Parik (S14E05)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ekzamen dlja otličnika (S14E32)
2013 Strojka (TV seriál)
2007 Gončije (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky