foto

Sergej Potapov-Donskov

  • nar. Volgograd, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Na rajoně
2017 Chrabryje žjony (TV film)
2016 Dueljant

TV seriály

2020 Socialnaja zaščita (TV seriál)
2019 Podsudimyj (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Pustyňa (TV seriál)
Uslovnyj ment (TV seriál)
2018 Genij (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Čjornaja polosa (S01E04)
Vysokije stavki (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
další epizody (7)
2017 Vysokije stavki (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (7)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Česť semi (S03E09)
2016 Šaman (TV seriál)
Vykup (S03E04)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Kuklovody (S10E01)
2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Prigovor (S01E30)
Najti i uničtožiť (S01E29)
Svoj čelovek (S01E20)
další epizody (5)
Vysokije stavki (TV seriál)
Plan meňajetsja (S01E12)
Čuma (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Baltijskij tranzit (S03E13)
Šef (TV seriál)
Otsutstvije dokazatělstv (S03E24)
Užin (S03E22)
2014 Svoja čužaja (TV seriál)
Trojka, semerka, tuz (E13)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Posledňaja vojna (S08E04)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Parik (S14E05)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ekzamen dlja otličnika (S14E32)
2013 Strojka (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Gončije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky