foto

Boris Ščerbakov

  • nar. 11.12.1949 (69 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zachránit Leningrad
2017 Krym
2015 Glavnyj
Štěstí je...
2014 Razrešitě těbja pocelovať... otěc něvěsty
2013 Legenda 17
Razrešitě těbja pocelovať... na svadbě (TV film)
2012 Jabločnyj spas (TV film)
Klubničnyj raj (TV film)
Razrešitě těbja pocelovať... snova (TV film)
2008 Razrešitě těbja pocelovať
Reportery
2007 Bez práva na chybu
Soldaty. Novyj god, tvоju diviziju!
2006 Chottabyč
Průsmyk smrti (TV film)
Tichý Don
2004 Countdown
Soldaty. Zdravstvuj, rota , Novyj god! (TV film)
2003 A poutru oni prosnulis
Pud zolota (TV film)
Ruské zlato
2001 Poklonnik
Udar Lotosa
1999 Choču v ťjurmu
1996 Barchanov i jego tělochranitěl
Bělyj prazdnik
Privět, duraleji!
1995 Avantjura
1994 Tretij ně lišnij
Volšebnik Izumrudnogo goroda
Ženich iz Majami
1993 Kodex besčestija
Monstry
Prigovor
1992 Mužskoj zigzag
Odna na million
Plaščanica Alexandra Něvskogo
1991 Dom svidanij (TV film)
Moj lučšij drug, general Vasilij, syn Iosifa
Vljubljonnyj maneken
Vzběsivšijsja avtobus
1990 ...Po prozvišču 'Zver'
Děsjať let bez prava pěrepiski
Kair 2 vyzyvajet Alfu
1989 Kriminalnyj kvartet
Tormoženije v nebesach
Zakon
1988 Aelita, ně pristavaj k mužčinam!
Otcy
Piloti
Vory v zakoně
1987 Lilovyj Šar
Vybor
1986 Bez sroka davnosti
Běrega v tumaně
Vykup
1985 Polevaja gvardija Mozžuchina
Valentin i Valentina
Voskresnyj papa
Zavěščanije
1984 Břeh
Ja za těbja otvěčaju
1983 Ekzamen na bessmertije
1982 Děň rožděnija
Událost ve čtverci 36-80
1981 Bílá vrána
Krik tišiny
Ot zimy do zimy
Čerez těrnii k zvjozdam
1980 Staryj Novyj god
1979 Podpasok s ogurtsom (TV film)
S ljubimymi ně rasstavajtěs
1978 Dar od zlého kouzelníka
I snova Aniskin (TV film)
Trasa
1975 Dolgije vjorsty vojny (TV film)
Krůček k lásce
Odinnadcať naděžd
1973 Běrega
Ja služu na granice
1972 Vingranovsky
1964 Mandat
1959 Ľjubovju nado dorožiť

TV seriály

2018 Gadalka (TV seriál)
2017 Komanda B (TV seriál)
Naživka dlja angela (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
2016 Semja Svetoforovych (TV seriál)
2015 Krasnaja koroleva (TV seriál)
Naparnicy (TV seriál)
Čuma (TV seriál)
2014 Alchimik. Elixir Fausta (TV seriál)
Syn vorona (TV seriál)
Žertvoprinošenije (E02)
Dobyča (E01)
Tureckij tranzit (TV seriál)
2013 Mstitěl (TV seriál)
2012 Beregovaja ochrana (TV seriál)
Mama-detektiv (TV seriál)
2010 Anželika (TV seriál)
Vojennaja razvedka (TV seriál)
2009 Kaťa (TV seriál)
Vysšij pilotaž (TV seriál)
2008 Moja ljubimaja veďma (TV seriál)
Staraja ljubov (E36)
Rozvědčíci - Poslední bitva (TV seriál)
2007 Soldaty 11 (TV seriál)
Soldaty 12 (TV seriál)
Soldaty 13 (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Zakrytoje dělo (S01E02)
2006 Ljubov kak ljubov (TV seriál)
Soldaty 10 (TV seriál)
Soldaty 6 (TV seriál)
Soldaty 7 (TV seriál)
Soldaty 8 (TV seriál)
Soldaty 9 (TV seriál)
Tichij Don (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Fors-mažor (S05E09)
Školnyj ball (S05E08)
Zolotoj medalon (S05E07)
další epizody (9)
2005 Samaja krasivaja (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Spisok regenta (S04E07)
Kak chorošo byť geněralom (S04E06)
Melodija dlja pistoleta s glušitělem (S04E05)
další epizody (7)
2004 Soldaty (TV seriál)
Soldaty 2 (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Ně streljajtě v pianista (S03E10)
Po tramvajnomu biletu (S03E09)
Beněfis (S03E08)
další epizody (10)
2003 Syščiki (TV seriál)
Angelskaja pyl (S02E07)
Tajna osenněgo lesa (S02E06)
Ujti i ně vernuťsja (S02E05)
další epizody (7)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 14 (S01E14)
Episode 13 (S01E13)
Ubojnaja sila 4 (TV seriál)
2001 Ljudi i těni: Sekrety kukolnogo těatra (TV seriál)
Rostov-papa (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Dom, gdě isčezajut mužja (S01E10)
Gončije po krovavomu sledu (S01E09)
Ijerichonskije truby (S01E08)
další epizody (10)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Sindikat killerov (S01E04)
1999 D.D.D. Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)
1998 Čechov i Ko (TV seriál)
1996 Koroleva Margo (TV seriál)
1994 Petěrburgskije tajny (TV seriál)
1991 Nepredviděnnyje vizity (TV seriál)
1986 Petr Veliký (TV seriál)
1985 Gosťa iz buduščego (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2007 Bez práva na chybu

TV seriály

2006 Syščiki (TV seriál)
Fors-mažor (S05E09)
Školnyj ball (S05E08)
Zolotoj medalon (S05E07)
další epizody (9)
2005 Syščiki (TV seriál)
Spisok regenta (S04E07)
Kak chorošo byť geněralom (S04E06)
Melodija dlja pistoleta s glušitělem (S04E05)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace