foto

Jevgenij Leonov-Gladyšev

  • nar. 24.1.1952 (67 let)
    Vilnius, Litva, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Expirijens
2007 Belaja strela (TV film)
1987 Pričaly
1978 Trasa

TV seriály

2017 Krylja Imperii (TV seriál)
Maski (E05)
2013 Legenda dlja operši (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Čužoj (S02E23)
Doznavatěl (TV seriál)
Podarok (S02E09)
2012 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Nachodka (S12E23)
2011 A sčastě gdě-to rjadom (TV seriál)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
2009 Annuška (TV seriál)
Legenda ob Olge (TV seriál)
Silnější než válka (TV seriál)
2008 Baťuška (TV seriál)
Vyzov (TV seriál)
Uroveň smerti (S03E02)
2007 Gruppa "Zeta" (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Terra incognita (S02E03)
2006 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 1 (S08E01)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
1984 Lyudi i delfiny (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2012 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pogibšij svidětěl (S12E16)
Šokovaja těrapija (S12E07)
Prizrak (S12E04)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky