foto

Jevgenij Leonov-Gladyšev

  • nar. 24.1.1952 (69 let)
    Vilnius, Litva, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Expirijens
2007 Belaja strela (TV film)
1987 Pričaly
1978 Trasa

TV seriály

2017 Krylja Imperii (TV seriál)
Maski (E05)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Rekvijem (E04)
2013 Legenda dlja operši (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Čužoj (S02E23)
Doznavatěl (TV seriál)
Podarok (S02E09)
2012 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Nachodka (S12E23)
2011 A sčastě gdě-to rjadom (TV seriál)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
2009 Annuška (TV seriál)
Legenda ob Olge (TV seriál)
Silnější než válka (TV seriál)
2008 Baťuška (TV seriál)
Vyzov (TV seriál)
Uroveň smerti (S03E02)
2007 Gruppa "Zeta" (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Terra incognita (S02E03)
2006 Labirinty razuma (TV seriál)
Ivanyč (E14)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 1 (S08E01)
2002 Ubojnaja sila (TV seriál)
Podzemka (S04E07)
Princip viny (S04E06)
Babje leto (S04E04)
další epizody (5)
2001 Ubojnaja sila (TV seriál)
Sudnyj děň (S03E07)
Rol vtorogo plana (S03E05)
God "glucharja" (S03E04)
další epizody (15)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
Mera presečenija (S01E09)
Operativnoje vmešatělstvo (S01E07)
Taktika bližněgo boja (S01E05)
další epizody (7)
1984 Ljudi i delfiny (TV seriál)
1979 Rudé nárameníky (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2012 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pogibšij svidětěl (S12E16)
Šokovaja těrapija (S12E07)
Prizrak (S12E04)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky