foto

Ambyr Childers

  • nar. 18.7.1988 (30 let)
    Cottonwood, Arizona, USA

Biografie

Přestože byla Ambyr narozena v Arizoně své dětství strávila v Murrietě v Kalifornii. Zde si už jako dítě zahrála svojí první roli ve snímku Velké dítě Dickie Roberts (2003). První rolí, díky které se stala známá širšímu publiku, byla Colby Chandler v seriálu All my Children. O něco později se začíná objevovat jako vedlejší postava ve filmech jako je Mistr (2012) nebo Gangster Squad – Lovci mafie (2013). V roce 2013 se stala známou díky své roli Ashley Rucker v seriálu Ray Donovan.

Ambyr má jedno dítě se svým manželem Randallem Emmettem, filmovým producentem, se kterým žije v Jižní Kalifornii.

Jan "xcvbn" Engelmann

Herecká filmografie

Filmy

2017 Holka na stěhování (TV film)
2016 Elephant Kingdom
The Frog Kingdom 2: Sub-Zero Mission
2015 Sam
Vice
2013 Gangster Squad – Lovci mafie
Takoví jsme
2012 Freelancers
Mistr
Playback
2011 Dům u vycházejícího slunce
Krvavá odplata
Nezvratná diagnóza
Podraz
Ztracen ve vesmíru
2003 Carolina
Velké dítě Dickie Roberts

TV seriály

2019 You (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Home Improvement (S04E08)
2018 You (TV seriál)
Bluebeard's Castle (S01E10)
Candace (S01E09)
Everythingship (S01E07)
další epizody (4)
2016 Aquarius (TV seriál)
Sexy Sadie (S02E09)
Piggies (S02E07)
Revolution 9 (S02E06)
další epizody (7)
Ray Donovan (TV seriál)
Ryba a pták (S04E06)
2015 Aquarius (TV seriál)
Old Ego Is a Too Much Thing (S01E13)
(Please Let Me Love You And) It Won't Be Wrong (S01E12)
Your Mother Should Know (S01E11)
další epizody (10)
2014 Legenda (TV seriál)
Na vlastní pěst (S01E05)
Ray Donovan (TV seriál)
Kapitán (S02E12)
Volcheck (S02E10)
Bledule (S02E09)
další epizody (6)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Pusou to ještě jde (S01E02)
Pytel, nebo pálka (S01E01)
2000 S Club 7 v L.A. (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2018 A Vigilante
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace