foto

Pavel Brümer

  • nar. 29.4.1946
    Šluknov, Československo
  • zem. 15.9.2015 (69 let)
    Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Sedm hladových
1987 Přátelé Bermudského trojúhelníku
1980 Trhák

Dokumentární

1987 Dnes je u nás country bál (koncert)

TV pořady

1997 Novoty (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace