foto

Bernd Schirmer

  • nar. 23.2.1940 (81 let)
    Lepzig, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Viel Spaß mit meiner Frau (TV film)
1991 Das hölzerne Schloss (TV film)
Tandem (TV film)
1990 Rückkehr aus der Wüste, Die
1989 Immensee (TV film)
Narrenweisheit (TV film)
1986 Autoškola
1985 Schimmelreiter, Der (TV film)
1978 Uplynul čas... (TV film)
1974 Die Mission (TV film)

TV seriály

1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky