foto

Alex Metcalf

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 God's Pocket
2009 Americká aféra
2000 Vražedný tým

TV seriály

2019 Nejsilnější hlas (TV seriál)
2012 (E05)
2001 (E02)
2018 Ostré předměty (TV seriál)
Řešení (E03)
UnREAL (TV seriál)
Recurrent (S03E08)
2016 Mercy Street (TV seriál)
The Uniform (S01E03)
UnREAL (TV seriál)
Friendly Fire (S02E10)
Fugitive (S02E08)
Guerilla (S02E03)
Kingdom (TV seriál)
Woke Up Lonely (S02E13)
2015 UnREAL (TV seriál)
Two (S01E08)
Fly (S01E06)
Kingdom (TV seriál)
Broken or Missing (S02E03)
2014 Kingdom (TV seriál)
Please Refrain from Crying (S01E06)
Piece of Plastic (S01E03)
2013 Lucky 7 (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Nejsilnější hlas (TV seriál)
2016 (E07)
2015 (E06)
2012 (E05)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace