foto

Edin Hadzimahovic

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Warchild - Die Vermissten

TV seriály

2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Kollateralschaden (S10E07)
Wer rastet, rostet (S09E16)
2017 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tod in der Markthalle (S08E19)
2016 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Faustrecht (S08E03)
2014 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Valentinstag (S06E10)
Zirkus Fratinelli (S06E01)
2013 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tattoo (S05E04)
2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Nachtschicht (S04E10)
Schattenspiel (S03E22)
2011 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Sorgenkinder (S03E04)
Wasenmord (S02E20)
2010 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Spuren der Vergangenheit (S01E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky