foto

Edith Behleit

  • nar. 23.8.1931
    Bad Schwartau, Preußen, Německá říše
  • zem. 23.2.2013 (81 let)
    Feldafing, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Unter der Erde (studentský film)
1985 Gipfeltreffen (divadelní záznam)
1982 Flucht aus Pommern (TV film)
1972 Scheidung auf musikalisch (TV film)
1969 Diebelei (TV film)
1967 Aktien und Lorbeer (divadelní záznam)

TV seriály

2004 Heimat 3 (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1997 Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Air Albatros (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Unsere Schule ist die Beste (TV seriál)
1992 Heimat 2 - Chronique d'une jeunesse (TV seriál)
1989 Löwengrube (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1961 Komische Geschichten mit Georg Thomalla (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace