foto

Jens Scheiblich

  • nar. 2.11.1942
    Hamburg, Hamburg, Německá říše
  • zem. 25.12.2010 (68 let)
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Ohnsorg Theater - Das Hörrohr (divadelní záznam)
2004 Ohnsorg Theater - Das Geld liegt auf der Bank (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Der zweite Frühling (divadelní záznam)
2003 Ohnsorg Theater - Zwei wie Katz und Hund (divadelní záznam)
2002 Ohnsorg Theater - Eine gute Partie (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Lustfahrt ins Paradies (divadelní záznam)
2001 Ohnsorg Theater - Reif für Rimini (divadelní záznam)
2000 Ohnsorg Theater - Der letzte Wille (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Morgen wird alles anders (divadelní záznam)
1998 Ohnsorg Theater - Die graue Maus (divadelní záznam)
1992 Deutschfieber
1990 Zukünftigen Glückseligkeiten, Die (TV film)
1988 Ohnsorg Theater - Wenn du Geld hast (divadelní záznam)
1986 Geschichten aus der Heimat - Gift, Schnaps und Meeresleuchten (TV film)
1983 Ohnsorg Theater - Die fröhliche Tankstelle (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Schmuggelbrüder (divadelní záznam)
1982 Ohnsorg Theater - Das Piratenstück (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Eine Frau für den Klabautermann (divadelní záznam)
1981 Ohnsorg Theater - Kollege Generaldirektor (divadelní záznam)
1980 Ohnsorg Theater - Schneider Wibbel (divadelní záznam)
1978 Ohnsorg Theater - Cowboys, Quiddjes und Matrosen (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Der Etappenhase (divadelní záznam)
1977 Ohnsorg Theater - Die Königin von Honolulu (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Petrus gibt Urlaub (divadelní záznam)
1976 Ohnsorg Theater - Die Chefin (divadelní záznam)
1975 Ohnsorg Theater - Liebe Verwandtschaft (divadelní záznam)
1974 Ohnsorg Theater - Der schönste Mann der Reeperbahn (divadelní záznam)
1973 Die Tausenderreportage
Ohnsorg Theater - Familienanschluß (divadelní záznam)
1972 Ohnsorg Theater - Der Funkenpuster (divadelní záznam)
1969 Revolte, Die (TV film)

TV seriály

1999 Pumuckls Abenteuer (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1996 Die Ohnsorgs (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
Immenhof (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Finkenwerder Geschichten (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
1979 Spaß beiseite - Herbert kommt! (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1972 Motiv Liebe (TV seriál)
1967 Landarzt Dr. Brock (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace