foto

Victoria Sturm

  • nar. 4.4.1973 (46 let)
    Berlin, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Dvě tváře důvěry (TV film)
1996 Ein Biest mit Silberblick (TV film)

TV seriály

2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
2000 Großstadtträume (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
So ein Zirkus (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Geheimnis des Sagala, Das (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1996 Lukas (TV seriál)
OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky