foto

Fritz Hollenbeck

  • nar. 23.10.1929 (89 let)
    Lübz, Mecklenburg-Schwerin, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Ohnsorg Theater - In Luv und Lee die Liebe (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Seemann, gib acht! (divadelní záznam)
1996 Ohnsorg Theater - Wenn man Meyer heißt (divadelní záznam)
1995 Ohnsorg Theater - Herzklabastern (divadelní záznam)
1993 Ohnsorg Theater - Glücksspiel im Pastorenhaus (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Manda Voss wird 106 (divadelní záznam)
1992 Ohnsorg Theater - Die schwebende Jungfrau (divadelní záznam)
1991 Ohnsorg Theater - Na sowas (divadelní záznam)
1990 Ohnsorg Theater - Die spanische Fliege (divadelní záznam)
1989 Ohnsorg Theater - Der Düvelsblitz (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Die Deern ist richtig (divadelní záznam)
Pension Sonnenschein
1988 Ohnsorg Theater - Familie Schlapphoff (divadelní záznam)
1985 Mit Axel auf Achse (TV film)
Ohnsorg Theater - Schöne Aussichten (divadelní záznam)
1984 Ohnsorg Theater - Mensch sein muß der Mensch (divadelní záznam)
1983 Kinder unseres Volkes (TV film)
1982 Mein Bruder und ich (TV film)
Ohnsorg Theater - Eine Frau für den Klabautermann (divadelní záznam)
1981 Kudenow oder An fremden Wassern weinen (TV film)
Ohnsorg Theater - Kollege Generaldirektor (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Späte Liebe geht ins Geld (divadelní záznam)
1980 Ohnsorg Theater - Das Naturtalent (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Schneider Wibbel (divadelní záznam)
1979 Ohnsorg Theater - Der politische Bock (divadelní záznam)
1978 Ohnsorg Theater - Der Etappenhase (divadelní záznam)
1976 Hans und Heinz Kirch (TV film)
Herrlicher Tag, Ein (TV film)
Paule Pauländer
1975 John Glückstadt
Messer im Rücken, Das
Ohnsorg Theater - Frau Pieper lebt gefährlich (divadelní záznam)
Tatort - Kurzschluß (TV film)
1974 Die Verrohung des Franz Blum
Ohnsorg Theater - Das Sympathiemittel (divadelní záznam)
1973 Ohnsorg Theater - Rund um Kap Hoorn (divadelní záznam)
1972 Anna und Totò (TV film)
Einmal im Leben - Geschichte eines Eigenheims (TV film)
Tatort - Strandgut (TV film)
1971 Der Herr Schmidt - Ein deutsches Spektakel mit Polizei und Musik (TV film)
1969 Attentäter, Der (TV film)
1966 Preis der Freiheit (TV film)
1961 Mutter Courage und ihre Kinder
1957 Katzgraben (divadelní záznam)

TV seriály

1998 Mordkommission (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Die Schule am See (TV seriál)
Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
1994 Elbflorenz (TV seriál)
1993 Ein Mann am Zug (TV seriál)
Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
1988 Kasse bitte! (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 ...Erbin sein - dagegen sehr (TV seriál)
1984 Helga und die Nordlichter (TV seriál)
1983 Der Paragraphenwirt (TV seriál)
Nordlichter: Geschichten zwischen Watt und Wellen (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1980 Akce proti pašování (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Onkel Bräsig (TV seriál)
1975 Tadellöser & Wolff (TV seriál)
1974 Lokalseite unten links (TV seriál)
1973 Bauern, Bonzen und Bomben (TV seriál)
1972 Chirurg erinnert sich, Ein (TV seriál)
Das Kurheim (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1966 Wenn die Musik nicht wär … (TV seriál)
1963 Hafenpolizei (TV seriál)
1961 Gestatten - Mein Name ist Cox (TV seriál)

Dokumentární

1958 Mutter, Die

TV pořady

1964 Vorsicht, Falle! - Nepper, Schlepper, Bauernfänger (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky