foto

Sönke Schütt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Ohnsorg Theater - Manda Voss wird 106 (divadelní záznam)
1992 Ohnsorg Theater - Der rote Unterrock (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Durchgangsverkehr (divadelní záznam)
1988 Ede und das Kind (TV film)
1987 Ohnsorg Theater - Was rastet, das kostet (divadelní záznam)
1983 Ohnsorg Theater - Bleibt alles in der Familie (divadelní záznam)

TV seriály

1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)

TV pořady

1982 Na sowas! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky