foto

Rotraud Conrad

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Desaster (TV film)
1961 Případ Gleiwitz
1955 Die gestohlene Prinzessin (TV film)

TV seriály

1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Die Schule am See (TV seriál)
Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky